Wessel Dammers Posted on 1:47 pm

De lekkerste noten kopen!

Vrijwel iedereen houdt ervan om een heerlijk portie noten te snoepen. Ongeacht of dat je het uit het vuistje eet, of verwerkt in een gerecht. Wij smullen ervan! Vaak vind je dit terug op een verjaardag. Pinda’s worden in bakjes gedaan en op tafel gezet. Heerlijk om van te genieten onder het genot van een borrel toch? Maar waar haal je dit eigenlijk? Bovendien verwacht je smaak te proeven en niet van een exemplaar uit de supermarkt. De lokale supermarkt heeft altijd wel een exclusief assortiment. Maar het lekkerste haal je natuurlijk bij de echte branderij! 

Het authentieke branden van noten is een traditie onder velen. Je proeft hierin de smaak nog intenser. De lekkerste noten kopen doe je dus ook bij een echte branderij. Het ideale hiervan is dat het tegenwoordig ook mogelijk is om het direct online te bestellen. Jij bent dus verzekerd van uitstekende smaak!

Meerdere winkels beschikbaar!

Zo heb je bijvoorbeeld bij branderijjoosten.nl diverse soorten noten verkrijgbaar. Uiteraard wordt alles vers gebrand voor je zodat jij de ultieme smaak zal beleven. Je hebt niet alleen de keuze om het online te bestellen bij Joost, ook twaalf winkels staan graag voor je klaar. De ultieme smaak van te noten welke zij branden zijn perfect. Ieder soort heeft zijn eigen smaak en daar kan je alleen maar van genieten. Bestel je via het internet? Dan betaal je geen verzendkosten boven de 45 euro.

Noten kopen en verwerken in een salade

Niets is smaakvoller dan een nootsoort te verwerken in een salade. Je zou bijvoorbeeld een mix van ijsbergsla met rucola kunnen maken en hierin een pittigere nootsoort verwerken. De crunch van de noot in combinatie met de pittige rucola maakt jouw salade compleet. Uiteraard zou je rucola ook kunnen vervangen voor een wat minder sterke variant, maar hierin ben je natuurlijk vrij.

Al met al is het niet alleen lekker om noten los te eten, maar ook te verwerken in een gerecht. Met name de cashewnoot past in vrijwel ieder gerecht! Zijn unieke smaak in combinatie met het gerecht maakt jouw diner smaakvol. Kan je niet kiezen uit de diverse noten welke Joost verkoopt? Kies dan voor de notenmix! Hierin vind je diverse soorten waarbij ieder soort zal smaken! Heerlijk smullen op de bank met de mix welke Joost met plezier levert!